Diensten

Wat ik voor je kan betekenen

Goede teksten schrijven is een vak apart en als je kwaliteit wilt, dan kan niet iedereen dit leveren. Het is belangrijk om na te denken over het doel van de tekst en de boodschap die je ermee wilt overbrengen. Een logische, goed lopende tekst zonder fouten zorgt ervoor dat potentiële klanten je serieus kunnen nemen. 


Voordat ik aan de slag ga, wil ik daarom graag met jou in overleg over wat je met de tekst wilt bereiken. Hoe beter ik weet wat je wensen en verwachtingen zijn, hoe beter het resultaat. Dit kan via e-mail besproken worden, telefonisch of op WhatsApp. Goede communicatie vind ik erg waardevol. 


Je kunt bij mij terecht voor:

- Website content

- (Blog)artikelen

- Commerciële teksten

- SEO teksten

- Vertalingen (EN-NL)


Website content


Heb je een mooie website, maar moet deze nog gevuld worden met tekst? Vertel me iets meer over jouw bedrijf of het doel van je website, en ik zorg voor teksten die de juiste boodschap overbrengen in de gewenste stijl. 


Van de "About Us" pagina tot productbeschrijvingen, ik ga er graag mee aan de slag tot je tevreden bent.


Artikelen en Blogs


Heb je een artikel nodig om te plaatsen op je website, of wil je graag een blog bijhouden? Dan ben ik de aangewezen persoon. Ik verdiep mij graag in diverse onderwerpen en doe het nodige onderzoek, om zo een logische, leuke en interessante tekst te schrijven. 


Als het om een artikel gaat, dan kun je aangeven wanneer deze klaar moet zijn. Bij een blog kunnen we afspreken hoeveel teksten je per maand wilt ontvangen. 


SEO Teksten


Wil je teksten waarin specifieke zoekwoorden zijn verwerkt voor zoekmachine optimalisatie? Dan kun je rekenen op een goed lopende tekst die ook nog prettig is om te lezen. 


Als jij de gewenste zoekwoorden aandraagt, dan zorg ik voor een unieke tekst van kwaliteit.  


Commerciële teksten


Ook voor teksten die jouw producten of diensten aanprijzen, ben je bij mij aan het goede adres. Ik creëer pakkende teksten, waarin duidelijk naar voren komt welke voordelen jij biedt en waarom mensen jou moeten kiezen in plaats van de concurrent. 


Vertalingen


Heb je een Engelse tekst die naar goed Nederlands vertaald moet worden? Ik ga hiermee zorgvuldig te werk, zodat de boodschap en de stijl van de tekst niet verloren gaan in het vertaalproces. 

Tarief

Voor het schrijven en vertalen van teksten houd ik een vast tarief aan van

€0,10 per woord(excl. BTW).

 

Nog niet eerder met mij gewerkt? Dan zijn de eerste 200 woorden gratis!

CONTACT

Email: info@textbytess.nl

Tel: 06 3409 3773

© Copyright. All Rights Reserved.