Over mij

Mijn Verhaal

Mijn missie 


Door middel van een persoonlijke benadering, goede communicatie en aandacht voor tekst en boodschap, werk van hoge kwaliteit leveren.


Schrijven is altijd al mijn passie geweest. Van kleine verhaaltjes als kind, tot stapels dagboeken in mijn tienerjaren. Een boodschap op de juiste manier op papier zetten is een kunst en een leuke uitdaging. Ik puzzel met woorden en zinnen tot ik tevreden ben. 


Na mijn studie Pedagogiek was ik dan ook direct enthousiast toen ik gevraagd werd voor het schrijven van artikelen voor websites. Toen is het balletje gaan rollen en kreeg ik via via steeds meer opdrachten, waaronder de vraag of ik website content kon vertalen vanuit het Engels.


Ook het vertaalwerk ging mij erg goed af. Mede doordat mijn kennis van het Engels is gegroeid in de jaren die ik in de VS heb gewoond. De stap naar mijn eigen schrijversbedrijf was uiteindelijk snel gemaakt.

Mijn visie


Als kleinschalig schrijversbedrijf met hoge werkethiek, een betrouwbare basis vormen waar klanten en opdrachtgevers altijd op kunnen rekenen voor kwalitatieve teksten die op tijd klaar zijn.  

CONTACT

Email: info@textbytess.nl

Tel: 06 3409 3773

© Copyright. All Rights Reserved.